Angajaţii Vodafone sunt ajutoarele lui Moş Crăciun

Am lansat a patra ediţie a proiectului „Scrisori către Moş Crăciun”, care în ultimii ani a făcut să devină realitate visele şi dorinţele a 1.233 de copii săraci, bolnavi sau fără părinţi.

Angajaţii Vodafone vor fi şi anul acesta ajutorul lui Moş Crăciun, pentru 259 de copii din Bucureşti, Costeşti (Argeş), Sibiu, Braşov şi Sulina, care au scris cu multă emoţie şi speranţă despre ce cadouri şi-ar dori să le aducă Moşul.

Tocmai ne-am întors dintr-o vizită făcută în centrele care îi au pe copii în grijă. Am fost şi în saloanele de pediatrie ale spitalului Marie Curie din Bucureşti. Ne-am jucat cu cei mici şi ne-am asigurat că toţi copiii au fost şi anul acesta cuminţi, iar ei ne-au înmânat scrisorile pentru Moş Crăciun.

Copiii sunt nerăbdători să-l întâlnească din nou pe Moş Crăciun. Iată câteva frânturi din gândurile lor:

„Moşule, cum te mai simţi? Dar doamna Crăciun”

„Ce-ţi mai fac renii?”

„Mulţumesc pentru că nu m-ai uitat nici anul acesta!”

„Abia aştept să ne revedem!”
Cadourile vor fi oferite copiilor în cadrul unui eveniment special, organizat în data de 13 decembrie, la Sala Radio din Bucureşti. Împreună cu voluntarii Vodafone ajutăm tot mai mulţi copii, dintre cei mai puţin norocoşi, să cunoască magia Crăciunului şi să spere că visele pot deveni realitate!