În lumea poveştilor nu există cancer

Programul Fundației Vodafone România – „Să citim povești copiilor” – continuă la spitalul Marie Curie din București și la Institutul Oncologic din Cluj.

Alături de voluntarii Asociației Little People, angajații Vodafone se întorc pentru câteva ore înapoi în anii frumoși ai copilăriei, împreună cu cei mai curajoși pacienți!

„Când ești alături de copii trăiești o experiență dificil de descris. Este o lume complet diferită, însă dacă reușești să te transpui în poveste și să furi pe alocuri câte un zâmbet, poți pleca împlinit. Gândul, în schimb, revine constant către ei, care îți rămân în suflet”, ne spune Bianca, voluntar în cadrul proiectului.

Timp de două luni, în perioada 23 iunie – 25 august, angajaţii Vodafone România sunt ajutoarele de nădejde ale voluntarilor Asociaţiei Little People, care le citesc zilnic poveşti copiilor internaţi în secţia de oncopediatrie a Spitalului “Marie Curie” Bucureşti.

Proiectul a luat naştere anul trecut, iar succesul pe care l-au avut basmele citite copiilor ne-a determinat să repetăm experienţa, ba mai mult, să extindem program şi la Institutul Oncologic din Cluj.