Impreuna putem face orice!

Când vă spuneam că la Costeşti există un loc magic, unde o doamnă extraordinară împreună cu mica ei echipă au reuşit să le acorde copiilor beneficiari o familie, nu v-am spus şi că această familie creeaza dependenţă. Dacă ajungi o data la Hercules, dacă te întâlneşti o dată cu ei, sigur revii.

În ultimele săptămâni, au confirmat acest lucru şi voluntarii Centrului Hercules care au venit pe rând din Bucureşti, Constanţa, Piteşti să ajute la redecorarea sediului. Au căutat materialele potrivite, au ajutat la zugrăvit, au calculat şi măsurat, reuşind să pună totul la punct.

Miercuri am pregătit şabloanele pentru desenele pe pereţi şi am aşezat materialele pentru realizarea rafturilor.

Ieri am avut la Centru 30 de voluntari, angajaţi Vodafone care au redecorat casa familiei Hercules. O parte din ei se aflau pentru prima dată la Hercules, alţii interacţionaseră deja cu copiii, fie prin vizite la centru, fie prin intermediul programului „Scrisori pentru Moş Crăciun”. Toţi însă s-au simţit norocoşi pentru că au reuşit să „prindă loc” să poată veni să dea o mână de ajutor! Au venit plini de energie şi după ce li s-a facut o scurtă prezentare a centrului s-au apucat de lucru.

Pentru că au fost harnici şi au terminat rafturile rapid, băieţii din echipa „Bricolaj” au ajutat fetele la pictatul pereţilor, iar la final se bucurau mai mult de desenele realizate, decât de rafturi.

Toţi ne-am demonstrat ieri că dacă avem o cauză bună, putem face orice!

Mulţumim din suflet pentru transformarea radicală a centrului! Şi copiii vă mulţumesc, deşi cred că aţi văzut asta ieri în ochii lor!