Maratonul Bucureşti bate la usă!

Donează şi participă!

A rămas mai puțin de o săptămână până la cel mai așteptat eveniment sportiv din România în această toamnă: Maratonul București. Ediția din acest an are o semnificație specială pentru Fundația Vodafone România, pentru că în cadrul acestui eveniment va avea loc și Vodafone Big Marathon, unde peste 100 de colegi din cadrul companiei Vodafone din toată lumea vor alerga și vor strânge fonduri pentru două proiecte susținute și finanțate de fundația noastră prin intermediul programului Mobile for Good.

Este vorba despre proiectul “Controlin” al Asociaţiei React, care ajută pe pacienții cu diabet să monitorizeze cu ajutorul tehnologiei valorile glicemiei și să primească ajutor în situațiile de urgență, și despre proiectul “Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu”, al Asociaţiei Caritas Alba-Iulia Asistenţă Medicală şi Socială, care ajută persoanele cu probleme cardio-vasculare din zone rurale să primească asistență medicală la domiciliu.

Îi poți ajuta și tu pe colegii noștri – iată o parte dintre ei – donând 2 euro prin SMS la numărul 8827, online pe platforma Justgiving, prin intermediul aplicației M-Pesa sau prin contract de sponsorizare pentru firme.