Şansa de la centrul maternal Casa Agar

Punct şi de la capăt.

În perioada 2014 – 2015, Fundația Vodafone România finanțează activitatea Centrului Maternal Casa Agar din București și își propune, alături de Asociația Touched România, să ofere adăpost și sprijin mamelor singure și copiilor lor, pentru a evita astfel abandonul familial.

Ioana a devenit mămică la 19 ani. Părinţii ei, divorţaţi încă de când era adolescentă, au plecat să muncească în Spania. Părăsită şi nevoită să aibă grijă de sora ei mai mică, Ioana l-a cunoscut pe bărbatul visurilor ei, de care s-a îndrăgostit până este cap. Visul frumos a început să se destrame în momentul în care au luat şi ei drumul Spaniei, pentru un viitor mai bun. Acolo a fost obligată să se prostitueze şi să-l întreţină pe cel care s-a transformat din iubit în călău. A scăpat din plasa robiei numai după ce a fost bătută crunt, iar călăul ei a crezut că a omorât-o.

Aflaţi povestea ei, dar şi a altor mămici abuzate, care au primit o nouă şansă, în cadrul unui material publicat mâine pe blogul Fundaţiei Vodafone.