Despre Fundatia Vodafone

Ce este Fundația Vodafone România?

Fundația Vodafone România este un ONG care sprijină comunități defavorizate de pe întreg teritoriul României.

În cifre, Fundația Vodafone România înseamnă 23 de milioane de euro, investite în comunități din toată România, 963 de proiecte demarate alături de 660 de ONG-uri, 1.389.855 de români ajutați și 186 de locuințe sociale construite.

În ultimii ani, atenția Fundației a fost orientată către proiecte care valorifică inovațiile tehnologiei mobile, pentru a schimba în bine viața oamenilor care au nevoie de ajutor.

Unde ajunge binele?

La persoane cu nevoi speciale, la copii și tineri care au nevoie de educație, la vârstnici și familii dezavantajate.

Cum poți ajuta?

Fundația Vodafone România sprijină voluntariatul și implicarea socială. Dacă și tu crezi că „e normal să facem bine”, te poți implica într-una dintre activitățile de voluntariat organizate lunar de Fundație. În plus, mai poți ajuta prin donații, redirecționând 2% din impozitul pe venit sau prin sponsorizare.

*Fundația Vodafone este indepententă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone și distinctă ca entitate juridică.