Little People

Cluj

Ceea ce nu se vede în clipul alăturat este faptul că înainte de a merge în secția de oncologie pediatrică, voluntarii Little People ne-au făcut o mică pregătire, care ne-a ajutat să să interacționăm mai natural cu copiii din secție.

Voluntarii știau că un om care intră pentru prima dată într-o astfel de secție simte un munte de emoții, sentimente pe care le-am experimentat și eu, bineînțeles. Știau și că aceste emoții m-ar putea face să interacționez și să discut diferit cu un copil bolnav de cancer, internat într-o astfel de secție. Altfel decât aș fi făcut-o într-un mediu neutru, departe de spital. Faptul că m-au pregătit înainte și mi-au povestit ce se întâmplă acolo m-au ajutat să-mi stăpânesc emoțiile și să discut cu ei ca și cum n-am fi într-un spital, ci într-un loc de joacă obișnuit.

Așa am aflat câte ceva despre pasiunile acelor copii, despre cât de important este Leul Curajos pentru ei și despre jocurile lor preferate. Și le-am promis că o să revin într-o zi, ei să mă învețe să joc fotbal pe calculator, iar eu să-i învăț câte ceva despre blogging.