Build for Tomorrow

Cristian

E greu să explic ce-am simțit când m-am întors, după 3 ani, în locul în care am învățat că poți să dăruiești și altceva în afară de cadouri. E locul în care am învățat că pot dărui timp. Timp în care să contribui la construirea unor case pentru familii nevoiașe. Deși trecuseră destule zile de când am fost eu acolo, vedeam în fața ochilor fiecare activitate pe care am desfășurat-o ca să ofer unei familii o nouă șansă la normalitate.

Cu această ocazie am înțeles mai bine care au fost neajunsurile familiilor care au beneficiat de acest proiect și cât de mult le-a fost schimbată viața de acest gest normal, dar extrem de important pentru evoluția lor.

Iar dacă părinții au reușit să-și mai stăpânească emoțiile în scurta noastră întâlnire, cei care mi-au arătat adevărata valoare a proiectului au fost copiii, care, prin bucuria lor, mi-au arătat că acest proiect le-a readus în activitățile zilnice, acel timp de joacă. Acea copilărie fără griji de care, în trecut, nu se puteau bucura atât de mult. Iar faptul că, prin intermediul acestui proiect, Fundația Vodafone România a reușit să le ofere unor copii o viață normală, mi se pare cel mai mare câștig.