Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

La mulţi ani Organizaţiei Suedeze!

În prima parte a lunii decembrie, unul dintre partenerii noştri tradiţionali, Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual,a împlinit 20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru copii şi tineri cu dizabilităţi interlectuale şi asociate.

Organizaţia a pus în scenă o serie de evenimente care să marcheze această cifră rotundă, printre care şi o zi a porţilor deschise, ocazie cu care a primit musafiri din facultăţi, licee, şcoli, televiziuni sau instituţii publice.

Vizitatorii au putut vedea activităţile pe care le desfăşoară zilnic Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual. A existat şi un atelier de quiling, unde au fost confecţionate globuri pentru Crăciun, mici decoraţiuni, făcute din produse reciclate, dar şi un atelier de pictură şi desen. În spaţiul centrului organizaţiei au fost expuse picturi ale copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi.

Pentru vizitatori s-a difuzat şi un film motivaţional – „Template Grandin”, despre un copil autist care răzbeşte în viaţa de zi cu zi.

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI