Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Moş Crăciun chiar există

Ne-a răspuns la scrisori!

Sâmbătă, 13 decembrie, am avut treabă. De fapt, Moş Crăciun a avut treabă, multă treabă, pentru că a împărţit cadouri pentru 274 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, aflaţi în grija unor organizaţii non-profit cu care lucrăm îndeaproape.

I-am primit pe toţi la Sala Radio din Bucureşti, unde au avut parte mai întâi de un spectacol susţinut pro-bono de mai mulţi artişti români, printre care Mira, Alexandra Ungureanu, Cojo & Andrei, Bibi, Gabriel Cotabiţă, Keo, dar şi Corul de copii Radio România.

După ce au obosit de cântat şi dansat, copiii şi-au primit darurile de Crăciun, care au fost achiziţionate cu sprijinul angajaţilor Vodafone România, prin programul „Scrisori către Moş Crăciun”. Pe scurt, fiecare dintre colegii noştri şi-a ales câte o scrisoare scrisă din suflet de către un copil şi a avut grijă să cumpere tot ce era trecut pe listă.

Scrisori către Moş Crăciun” este un program care a început în 2010 şi este unul dintre cele mai emoţionante proiecte derulate de către fundaţia noastră. Angajaţii Vodafone şi-au luat în fiecare an în serios rolul de Moş Crăciun şi s-au ataşat iremediabil de copii.

Am aruncat o privire peste scrisorile copiilor. Şi-au dorit ce şi-ar dori orice copil normal de Moş Crăciun: maşinuţe cu telecomandă, elicoptere, rechizite, ghiozdane cu Spiderman, truse de pictură, chiar şi undiţe de pescuit! Am mai desluşit cuvinte precum trompetă, chitară sau laptop de jucărie, dar şi dorinţe imateriale, precum „sănătate”. Mulţi dintre copii au cerut anul acesta un cadou simbolic şi pentru surioara sau frăţiorul lor mai mic. Alţii s-au angajat într-un dialog imaginar cu Moş Crăciun, l-au întrebat de sănătate, au dorit să ştie cum e viaţa la Polul Nord şi dacă renii sunt bine hrăniţi.

Acest program n-ar fi putut fi pus în aplicare fără parteneriatul preţios al Radio România. La spectacol sunt invitaţi 247 de copii aflaţi în grija a 10 organizaţii non-profit, partenere cu Fundaţia Vodafone. Le mulţumim din suflet şi avem datoria să le nominalizăm:

Asociaţia Hercules
Asociaţia Sfântul Arhidiacon Stefan
Centrul de Plasament Sfântul Iosif
Fundatia Edelweiss
Asociaţia Mia’s Children
Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional
Asociaţia SOS Satele Copiilor
Asociaţia “Little People”
Asociaţia Chance for Life
Fundaţia Principesa Margareta a României

 

 

 

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI