Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Fundaţia Vodafone România la Maratonul Bucureşti

Peste 9.000 de persoane din 55 de ţări au participat în Piaţa Constituţiei, sâmbătă şi duminică, 4-5 octombrie, la cea de-a 7-a ediţie a Bucharest International Marathon.

Fundaţia Vodafone România nu putea rata participarea la acest spectacol al sănătăţii şi al vieţii active. Am susţinut participarea a 20 de alergători la maratonul Bucureşti, pentru două organizaţii cu care colaborăm frecvent: Fundaţia Hospice Casa Speranţei şi

.

Fundaţia Vodafone România susţine încă din 2006 programele Fundaţiei Hospice Casa Speranţei, care asigură în mod gratuit servicii de îngrijire paliativă în Bucureşti şi Braşov pentru copii şi adulţi care suferă de boli incurabile.

Susţinem Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual din anul 2013 şi apreciem eforturile pe care le face pentru a asigura servicii de specialitate de tipul stimulării senzoriale, evaluării şi consilierii psihologice, psihiatrice şi educaţioanale pentru îngrijirea tinerilor cu dizabilităţii intelectuale şi asociate din Bucureşti şi Voluntari.

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI