Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Calculatoare şi laptopuri pentru un viitor mai bun

Proiectul Toţi copiii au dreptul la educaţie IT, finanţat de către Fundaţia Vodafone România prin intermediul liniei de finanţare Fondul pentru Fapte Bune, şi-a desemnat câştigătorii.

În această toamnă, 117 instituţii de învăţământ, biblioteci, muzee, ONG-uri şi centre comunitare vor primi 520 de echipamente IT (calculatoare şi laptopuri) pentru punerea în practică a proiectelor de educaţie adresate copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate.

Toţi copiii au dreptul la educaţie IT este un demers solidar al cărui scop este refacerea decalajului informatic din România, prin sprijinirea iniţiativelor care urmăresc educarea, formarea şi integrarea copiilor şi tinerilor aparţinând grupurilor vulnerabile.

Un juriu format din voluntarii Vodafone România s-a reunit în data de 11 septembrie la sediul Ateliere Fără Frontiere Bucureşti şi s-a confruntat cu misiunea extrem de dificilă de a evalua candidaturile primite, pentru a fi alocate cele 520 de echipamente IT puse în joc.

În total, în cadrul apelului la proiecte, au fost primite 170 de candidaturi, prin care s-au cerut peste 1.800 de calculatoare. Dintre cele 145 de proiecte preselectate, nu mai puţin de 117 proiecte s-au numărat la final pe lista câştigătorilor.

Felicitări tuturor laureaţilor pentru reuşită şi pentru dorinţa şi determinarea de a schimba ceva în bine în viaţa unor copii şi tineri care merită tot sprijinul nostru!

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI