Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Adevăraţi campioni

Competiţie de atletism pentru sportivi cu dizabilităţi intelectuale

Peste 45 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale au participat săptămâna trecută la Competiţia Municipală de Atletism Special Olympics, un eveniment organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism şi susţinut de către Fundaţia Vodafone România.

Competiţia a avut loc pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti, iar la eveniment au participat sportivi cu dizabilităţi intelectuale de la următoarele organizaţii: Asociaţia Sindrom Down Bucureşti, Asociaţia Down Bucureşti, Asociaţia Be a Buterfly, Asociaţia Hoffnung, Fundaţia Mână de Lucru, Asociaţia Angels Down Friends, Asociaţia Infantia, Asociaţia Down Plus şi Grup Independenţi Ghiţulescu.

Alături de sportivi au fost 5 voluntari de la Federaţia Română de Atletism şi de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.

Concursul a constat în probe de alergare pentru 50 de metri şi 100 de metri, dar şi într-o probă de săritură în lungime de pe loc.

Sportivii înscrişi în competiţie au dat dovadă de curaj şi au urcat cu toţii pe podium, fiind sărbătoriţi ca nişte adevăraţi campioni.

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI