Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Ştafetă de înot alături de sportivi cu dizabilităţi

Ieri, alături de Fundaţia Motivation România, am organizat cea de-a şasea ediţie a competiţiei de înot Motivation-Vodafone, la Bazinul  Olimpic Lia Manoliu. La eveniment au  participat peste 50 de iubitori  ai sportului, persoane cu şi fără dizabilităţi.

Echipele, formate din utilizatori de  scaune rulante, sportivi cu dizabilităţi intelectuale şi persoane fără dizabilităţi, au înotat câte o ştafetă de două bazine a 50 de metri. Fiecare echipă din cele şase a  fost formată din şapte persoane: trei angajaţi Vodafone, doi reprezentanţi ai Fundaţiei  Motivation România –  dintre care un utilizator de scaun rulant şi o persoană fără dizabilităţi – şi doi sportivi cu dizabilităţi intelectuale.

Scopul evenimentului a fost acela de a  promova sportul ca modalitate de relaxare şi de  integrare socială, precum şi abilităţile persoanelor cu nevoi  speciale.

Susţinem Fundaţia Motivation România  de 14 ani, pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilităţi din întreaga  ţară şi pentru dezvoltarea oportunităţilor de  terapie ocupaţională pentru tinerii cu dizabilităţi severe dezinstituţionalizaţi în casele de  tip familial Motivation.

'

COMENTARII

Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu

POSTEAZĂ

Comentariul tau asteapta aprobarea moderatorului.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI