Acest website foloseşte cookies. Prin continuarea navigării îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Hello! We are sorry, but this article is not available in english.

You can read other articles which are available in the language that you have selected.

READ OTHER STORIES

Little People

Cluj

Ceea ce nu se vede în clipul alăturat este faptul că înainte de a merge în secția de oncologie pediatrică, voluntarii Little People ne-au făcut o mică pregătire, care ne-a ajutat să să interacționăm mai natural cu copiii din secție. 

 

Voluntarii știau că un om care intră pentru prima dată într-o astfel de secție simte un munte de emoții, sentimente pe care le-am experimentat și eu, bineînțeles. Știau și că aceste emoții m-ar putea face să interacționez și să discut diferit cu un copil bolnav de cancer, internat într-o astfel de secție. Altfel decât aș fi făcut-o într-un mediu neutru, departe de spital. Faptul că m-au pregătit înainte și mi-au povestit ce se întâmplă acolo m-au ajutat să-mi stăpânesc emoțiile și să discut cu ei ca și cum n-am fi într-un spital, ci într-un loc de joacă obișnuit. 

 

Așa am aflat câte ceva despre pasiunile acelor copii, despre cât de important este Leul Curajos pentru ei și despre jocurile lor preferate. Și le-am promis că o să revin într-o zi, ei să mă învețe să joc fotbal pe calculator, iar eu să-i învăț câte ceva despre blogging.

DOMENII DE IMPLICARE

PROGRAME STRATEGICE

CAUTĂ POVEȘTI